https://www.youtube.com/watch?v=H44QXHRO2M4

Wie wij zijn

Vooruitstrevend is wat VAA kenmerkt al ruim 30 jaar, het is de hoeksteen van onze organisatie. Opgericht eind jaren tachtig door Corné van Aaken, met zijn passie voor ICT en zijn wortels in de agrarische sector. Corné had één doel; het ontsluiten van data om de Agri & Food sector te ondersteunen, innoveren en inspireren richting een duurzame toekomst. Een toekomst klaar om door te geven aan de volgende generatie. Hier zetten wij ons met ruim 50 professionals bij VAA nog altijd voor in vanuit Rosmalen en Zoetermeer.

Wat we doen

Techniek is niet meer weg te denken uit wereld en zo ook niet uit de Agri & Food sector. De klanten van VAA zijn buitengewoon en vragen daarom ook om buitengewone oplossingen. Samen met de klant ontwikkelen wij vooruitstrevende systemen voor procesoptimalisatie, informatievoorziening, beslissingsondersteuning en ketentransparantie. Zo dat onze klanten kunnen blijven doen waar zij de beste in zijn met de toegevoegde waarde van kennis en inzicht uit data.

Onze missie

Bij VAA geloven we dat de toekomst van morgen zit in de data van vandaag!
Daarom zetten we data aan het werk om kennis en inzicht te creëren. Zo bouwen we samen met onze partners en klanten aan een duurzame Agri & Food sector om door te geven aan toekomstige generaties.

Ook bouwen aan de sector van morgen?

Onze mensen

Guido van Dinther

CEO

Will Kroot

CTO

Bob Klaase

Head of development

Berrie de Mik

Head of Service & CEO GreenlinQdata

René Braakman

Commercieel Relatiebeheerder

Annemarie de Ceuster

Commercieel Relatiebeheerder

Jan van Bennekom

Commercieel Relatiebeheerder

Ton van Gastel

Product Innovator Soil

Destiny Fondy

Marketing & Communicatie specialist

Willem Schellekens

Corporate recruiter

Adish Khezri

Product Innovator

Jouw foto hier?

Bekijk de vacatures